torsdag 9 februari 2012

Macau

Godkväll!

Idag har det varit fullt upp i skolan. Alla fem ämnena har dragit igång på riktigt nu och det är grupparbeten hit och läxor dit. Det känns lite som att vara tillbaka på gymnasiet igen då man måste flera ämnen parallellt, för på SU läste vi en kurs i taget och tentade av den innan nästa kurs började. Men det här sättet går bra det med, det är bara lite förvirrande med vem man har grupparbete och i vilket ämne. Efter skolan så stack jag, Carro och Lilian ut och joggade en runda. Det var väldigt skönt och otroligt härligt att springa och snacka och få se lite mer av omgivningen här. Det blev totalt 5,5 km så det är jag nöjd med.

Imorgon när skolan är slut är vi ett gäng på sex personer som ska ta båten över till Macau. Macau är likasom Hong Kong en Special Administrative Region (SAR) till Kina och det sägs att de 30 kasinon som finns i Macau drar in mer än vad hela Las Vegas gör. Vi kommer spendera en natt där och sen turista på lördagen och sen tillbaka med båten, som tar cirka timmen, till Hong Kong. Lite spontant sådär, men det är ju spontaniteten som är roligast!

Nu ska jag snart släcka för dagen då jag känner mig lite seg i knoppen, kanske är det två dagars skolgång som börjar sätta sina spår? ;)

Hur är det hemma i Sverige? Berätta!

Godnattkram :)

1 kommentar:

  1. Det snöar och snöar och så snöar det lite till. dock är det inte lika smäll kallt som det var för ett tag sen. Men melodifestivalen har nu dragit igång (om du missat det) hoppas kunna titta på den även i Kina. Förhoppningsvis så ses vi snart. Måste bara komma tillrätta i Guangzhou innan det blir en resa till Hong Kong :D

    SvaraRadera