lördag 4 februari 2012

Filippinerna, del 1

Så, lite om vår resa till Filippinerna. Eller det kommer nog bli ganska så mycket, det är en hel del bilder så delar upp inläggen. Vi tar det från början.

Vid båtterminalen i väntan  på att få gå på en båt som tog oss till ön Mindoro då vi skulle till Sabang. Vi var åtta som åkte och vi flög till Manila och tog en minibuss cirka en timme söderut till Batangas där vi tog en båt i cirka en timme till Sabang. Allt gick väldigt smidigt och inget försvann på vägen.

Äntligen! Sol, värme och hav. Allt man behöver!

Första maten i Filippinerna. Detta var kyckling med persikor och limesås, SÅ GOTT! Och varken ris eller nudlar till utan det var potatis, att man kan sakna något så enkelt. Denna tre-rätters kostade 295 filippinska pesos vilket är typ 50 svenska riksdaler, helt ok! Och så Melinda i bakgrunden.

Första kvällen på Garden of Eden som kom att bli lite som vårat hak.

Dag 1. Keps och hatt på då solen lyste väldigt starkt! Men synd att klaga så det struntar jag i.

Båttaxi på väg till White Beach.

Lilian på båten

Framme! Här spenderades första dagen.

Vår båt och väldigt bleka svenskar, myself included.

Efter några timmar i solen så lockade skuggan mer.



Första offret för solen. Men det fanns de som var värre! Jag klarade mig bra undan och lyckades faktiskt med bedriften att inte bränna sönder mig, skööönt.

Jag och Lilian, vattnet var underbart.

Vollyboll

Fridfullt


På båten tillbaka till vårt hotell

Underbart turkost vatten

Utsikt från där vi bodde nere vi restaurangen

I vårt rum/hus. Vi bodde sex stycken i ett halvt hus och så bodde två i ett dubbelrum. Standarden var inte den bästa men för oss var detta väldigt bra då det fanns stora utrymmen för oss alla att va i samtidigt. Från vänster är det Stina, Trygve, Caroline, Rasmus, Max, Melinda och Lilian.



Så, det får räcka för nu. Fortsättning följer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar